Novak Đoković Roland Garros / File:Djokovic Roland Garros 2009 3.jpg - Wikimedia Commons : Watch the best moments of the final between novak djokovic and stefanos.

Novak Đoković Roland Garros / File:Djokovic Roland Garros 2009 3.jpg - Wikimedia Commons : Watch the best moments of the final between novak djokovic and stefanos.. Il s'est fait manipuler avant son quart de finale face à pablo carreno busta. Srbijanski tenisač novak đoković prvi je put u karijeri osvojio roland garros. Litovski tenisač je suvereno v treh nizih izločil bolivijca huga delliena. Đoković je relativno sigurno dobio prva dva seta. The ultimate match with novak djokovic and andy murray.

Đoković je relativno sigurno dobio prva dva seta. U finalu pariškog grand slama novak đoković je pobijedio škota andyja murraya đoković je dvaput izgubio rafalea nadala i jednom od stana wawrinke. Nije srbin odigrao najbolji meč, ali i to je bilo dovoljno za sigurnu pobjedu nad petim igračem svijeta. Novak djokovic abrite son ramasseur de balles. Krogu prestižnega turnirja v franciji pomeril z ricardasom berankisom.

File:Novak Đoković - Roland-Garros 2013 - 013.jpg ...
File:Novak Đoković - Roland-Garros 2013 - 013.jpg ... from upload.wikimedia.org
2ème tour roland garros 2013 : Đoković je relativno sigurno dobio prva dva seta. Novak se vratio poslije povrede i nema nikakve sumnje da ponovo može da bude na najvišem nivou. Cicipas ga je 'kaznio' za propuštenu priliku i odmah napravio brejk. Srbijanski tenisač novak đoković prvi je put u karijeri osvojio roland garros. The ultimate match with novak djokovic and andy murray. Nije srbin odigrao najbolji meč, ali i to je bilo dovoljno za sigurnu pobjedu nad petim igračem svijeta. U desetom gemu trećeg je imao i meč loptu na svoj servis, ali je nije iskoristio.

2ème tour roland garros 2013 :

Srbijanski tenisač novak đoković prvi je put u karijeri osvojio roland garros. Nije srbin odigrao najbolji meč, ali i to je bilo dovoljno za sigurnu pobjedu nad petim igračem svijeta. Đoković je danas imao dosta problema, pošto je naletio na raspoloženog rivala kojem zemlja uvijek odlično odgovara. Watch the best moments of the final between novak djokovic and stefanos. Godine osvojio svoju prvu titulu na rolan garosu i kompletirao karijerni gren slem. Novak đoković danas je u parizu osvojio jedini grand slam koji mu je nedostajao u riznici trofeja i ujedno povezao sve četiri grand slam grand slam naslov i postao je tek osmi teniser u historiji koji je u karijeri osvojio sve grand slam turnire (australian open, roland garros, wimbleson i us open). Koliko su bili 'na knap' pokazuje i objava fizioterapeuta novaka đokovića marca pachinija na instagramu Novak đoković konačno je osvojio roland garros. Novak đoković je lošije odigrao prvi deo meča iako je imao aktivan rezultat 1:1 u setovima i 1:3 u trećem setu kada je usledio prekid zbog kiše. U desetom gemu trećeg je imao i meč loptu na svoj servis, ali je nije iskoristio. Novak đoković je peti put u finalu #rolandgarros! Đoković je relativno sigurno dobio prva dva seta. 2ème tour roland garros 2013 :

Titré à melbourne et paris, novak djokovic peut viser le grand chelem, et un golden slam avec après les raquettes, place aux micros : Đoković je u svom četvrtom finalu u parizu pobedio. Novak đoković dolazi do izjednačenja rezultatom 6:2! Krogu prestižnega turnirja v franciji pomeril z ricardasom berankisom. Novak djokovic abrite son ramasseur de balles.

Tennis | Tennis - Roland-Garros : Novak Djokovic encense ...
Tennis | Tennis - Roland-Garros : Novak Djokovic encense ... from le10static.com
Novak đoković dolazi do izjednačenja rezultatom 6:2! Novak djokovic semble souffrir d'un torticolis. Titré à melbourne et paris, novak djokovic peut viser le grand chelem, et un golden slam avec après les raquettes, place aux micros : Đokoviću i murrayu bio je to sedmi međusobni meč u finalu grand slam. Samo mu je pariška zemlja smetala na putu ka povijesti. Osvrnuo se na novakove igre na mastersu u rimu, ali i na predstojeći roland garros koji se igra u junu mjesecu. Nakon četiri neuspješna nastupa u finalima, beograđanin je naplatio sve dugove, odigrao je svoj meč i večeras je najsretniji čovjek na svijetu. 2ème tour roland garros 2013 :

2ème tour roland garros 2013 :

Tennis | coach advice советы от тренеров. *đoković pravi i drugi brejk i čini se da je samo pitanje kojim rezultatom će se treći set završiti! Novak đoković je lošije odigrao prvi deo meča iako je imao aktivan rezultat 1:1 u setovima i 1:3 u trećem setu kada je usledio prekid zbog kiše. Osvajanje rolan garosa najveći trenutak u karijeri najbolji svetski teniser novak đoković rekao je danas da mu je osvajanje prve titule na rolan garosu verovatno najveći trenutak u karijeri. Samo mu je pariška zemlja smetala na putu ka povijesti. Novak đoković dolazi do izjednačenja rezultatom 6:2! Osvrnuo se na novakove igre na mastersu u rimu, ali i na predstojeći roland garros koji se igra u junu mjesecu. Titré à melbourne et paris, novak djokovic peut viser le grand chelem, et un golden slam avec après les raquettes, place aux micros : Godine je poražen u polufinalu od austrijanca dominika tima rezultatom 2:6, 6:3, 5:7, 7:5, 5:7. Novak đoković konačno je osvojio roland garros. Krogu prestižnega turnirja v franciji pomeril z ricardasom berankisom. Novak se vratio poslije povrede i nema nikakve sumnje da ponovo može da bude na najvišem nivou. Novak djokovic semble souffrir d'un torticolis.

Nije srbin odigrao najbolji meč, ali i to je bilo dovoljno za sigurnu pobjedu nad petim igračem svijeta. Cicipas ga je 'kaznio' za propuštenu priliku i odmah napravio brejk. U desetom gemu trećeg je imao i meč loptu na svoj servis, ali je nije iskoristio. Сербский теннисист новак джокович в четвертьфинале открытого чемпионата франции ролан гаррос. Novak đoković će zadržati broj 1 na atp listi i u narednom periodu.

File:Novak Đoković - Roland-Garros 2013 - 013.jpg ...
File:Novak Đoković - Roland-Garros 2013 - 013.jpg ... from upload.wikimedia.org
Cicipas ga je 'kaznio' za propuštenu priliku i odmah napravio brejk. Srbski as se bo v 2. Osvajanje rolan garosa najveći trenutak u karijeri najbolji svetski teniser novak đoković rekao je danas da mu je osvajanje prve titule na rolan garosu verovatno najveći trenutak u karijeri. Titré à melbourne et paris, novak djokovic peut viser le grand chelem, et un golden slam avec après les raquettes, place aux micros : Il s'est fait manipuler avant son quart de finale face à pablo carreno busta. Novak đoković eliminisan je sa rolan garosa pošto je izgubio od dominika tima sa sa 3:2 u setovima. Novak đoković će zadržati broj 1 na atp listi i u narednom periodu. Krogu prestižnega turnirja v franciji pomeril z ricardasom berankisom.

Novak djokovic abrite son ramasseur de balles.

Nakon četiri neuspješna nastupa u finalima, beograđanin je naplatio sve dugove, odigrao je svoj meč i večeras je najsretniji čovjek na svijetu. U finalu pariškog grand slama novak đoković je pobijedio škota andyja murraya đoković je dvaput izgubio rafalea nadala i jednom od stana wawrinke. Godine je poražen u polufinalu od austrijanca dominika tima rezultatom 2:6, 6:3, 5:7, 7:5, 5:7. Novak djokovic semble souffrir d'un torticolis. Đoković je relativno sigurno dobio prva dva seta. Srbijanski tenisač novak đoković prvi je put u karijeri osvojio roland garros. 2ème tour roland garros 2013 : Nije srbin odigrao najbolji meč, ali i to je bilo dovoljno za sigurnu pobjedu nad petim igračem svijeta. Nijemac je veliku priliku propustio u prvom setu kada je. Đoković je u svom četvrtom finalu u parizu pobedio. Novak djokovic abrite son ramasseur de balles. Novak đoković je nakon nešto više od 2 sata tenisa bez problema svladao alexandera zvereva 7:5, 6:2 i 6:2 te ušao u polufinale roland garrosa. Osvajanje rolan garosa najveći trenutak u karijeri najbolji svetski teniser novak đoković rekao je danas da mu je osvajanje prve titule na rolan garosu verovatno najveći trenutak u karijeri.

Novak djokovic abrite son ramasseur de balles novak đoković. Đoković je relativno sigurno dobio prva dva seta.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook